כניסה
למנויות
צרו קשר

סלט אטריות שעועית בסגנון אסייתי

סלט אטריות שעועית בסגנון אסייתי
 

רכיבים:

כרוב סגול או לבן

גזר 

גמבה

מלפפונים

צנוניות

הכל חתוך דק, ממליצה להיעזר במנדולינה. 

כוסברה

נענע

בצל סגול

בצל ירוק רק הגבעול הירוק. 

פלפל חריף/פלפל צ'ילי טרי לפי הטעם. 

*ניתן לבחור בחלק מהרכיבים ולגוון לפי מה שבא לנו וזמין.

עשבי תיבול כמו כוסברה/נענע מומלץ לקנות אורגני.

לתיבול:

כפית חמאת בוטנים

סויה מופחתת נתרן כרבע כוס 

לימון/ליים

שמן סומסום כחצי כפית

8 בוטנים קצוצים

ג'ינג'ר טרי מגורד בפומפייה

אופן ההכנה:
 

משרים חצי חבילת אטריות שעועית 5 דקות במים פושרים, מסננים ומשרים 2 דקות במים רותחים ואז מסננים, מקררים תחת זרם מים קרים ומוסיפים לירקות. 

מוסיפים את רכיבי התיבול

מערבבים היטב ומתענגים.

כיצד נתייחס?

3/4 כוס סלט נתייחס כמנת פחמימה ומנת השומן של הארוחה.

ניתן להכין סלט אישי ולהכין מראש עם כמויות שמותאמות לתפריט, כל 20 גרם אטריות שעועית לפני השרייה =מנת פחמימה (ניתן למדוד חצי כוס לאחר השרייה,יש גם שקיות אטריות קטנות שכל שקית מכילה 40 גר' =2 מנות פחמימה, חצי שקית כמנת פחמימה - ממליצה!).

כפית חמאת בוטנים =מנת שומן או 8 בוטנים, ניתן להכין ללא החמאת בוטנים ולהוסיף בוטנים בלבד או להפך. 

ניתן להכין טופו בתנור מהמתכונים שלנו ולשלב בסלט כחלבון, מושלם יחד.

 
להאמין. לפעול. להגשים.